Veelgestelde vragen

Finnik algemeen
Finnik heeft een dubbele betekenis. Eigenlijk gebruikt iedereen het wel eens als je vind ik snel achter elkaar zegt. Het verwijst dus naar een mening, in dit geval een mening over auto’s, techniek of het proces op gebied van kijken, kopen, rijden en verkopen eromheen. Daarnaast is het een ludieke verwijzing naar het vinden van iets dat je zoekt.
Je kunt Finnik gebruiken zonder account. Wil je altijd toegang tot jouw gekochte rapporten? Dan kun je een account aanmaken door rechtsbovenaan op 'Mijn Finnik' te klikken.
Ja, het aanmelden bij Finnik is gratis.
Finnik is er van overtuigd dat we kunnen helpen om met meer zekerheid en goed geïnformeerd een beslissing te maken over je huidige en toekomstige auto. Van kijken, kopen, rijden tot en met het verkopen van je auto. Dit doen we door zoveel mogelijk relevante informatie te geven en producten te ontwikkelen die je autoleven gemakkelijker maken.
Finnik is onderdeel van het familiebedrijf VWE Groep (VWE) en kan daardoor gebruik maken van alle kennis die VWE sinds de jaren ‘70 heeft opgedaan in de zakelijke markt als marktleider op het gebied van auto informatie en handige tools voor autobedrijven.
Wil je een leuke baan of stage, stuur een open sollicitatie naar hallo@finnik.nl.
De Milieusticker wordt op maat gemaakt voor je voertuig. Zodra deze is verzonden kunnen wij de bestelling dan ook niet meer terugdraaien en het betaalde bedrag niet retourneren.
Contact met Finnik
Dan kun je het beste direct contact met ons opnemen door rechsonderin op het vraagteken te klikken. Je kunt ook mailen naar hallo@Finnik.nl.
?contact